Het KIA-programma is een programma waarbij je tien weken lang iedere dag met jezelf aan de slag gaat. Buiten de begeleidingsgesprekken om, bezoek je iedere dag een speciale website voor die dag. Hierop staan de opdrachten voor die dag en presentaties die hierbij aansluiten. Een doel is om een gezonde structuur in je leven aan te brengen, zodat je je problemen doelgericht kunt overwinnen.

Korte Intensieve Activering (KIA)

Het KIA-programma duurt 10 weken en helpt met het aanpakken van acute functioneringsproblemen. Het is een combinatie van gesprekken en zelf actief aan de slag gaan.

Dienstverlening

PsychoWerk is actief op diverse werkgebieden als hulpverlening, begeleiding, educatie, theater, video, teambuilding en groepswerk. De overeenkomst tussen deze werkgebieden is het functioneren van personen.

Aan de slag!

Het KIA-programma is een Korte Intensieve Activering voor personen die preventief en/of curatief met zichzelf aan de slag willen gaan, bijvoorbeeld ter voorbereiding van een begeleidingstraject, counseling of coaching en het bestrijden van de negatieve effecten van stress en burn out. Ook kan het KIA-programma als een zelfstandig programma worden doorlopen om in korte tijd de trein weer op de rails te krijgen.


Het KIA-programma een investering in de ontwikkeling van de persoonlijke groei en het optimaliseren van het persoonlijke en/of het beroepsmatige functioneren.


Het KIA-programma is in vele opzichten verrassend te noemen, onder andere voor wat betreft het inhoudelijke aanbod, de kwaliteit, de prijs, de succeskans en de mogelijkheden.

Specificaties

Het KIA-programma bestaat uit tien wekelijkse gesprekken met een counselor/coach waarbij de vorderingen worden doorgesproken en eventuele bijstellingen worden doorgevoerd (40 tot 90 minuten). Bij het programma zijn inbegrepen het bekijken van online presentaties, digitale boeken, instrumenten, de dagwebsites en een kennismakingsgesprek.

Het tarief voor het KIA-programma voor particulieren: 445 euro.

De begeleidingsgesprekken vinden plaats in de Werfkelder aan de oudegracht 210 in Utrecht.


Voor meer informatie kun je gebruik maken van de Live Chat of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan door te bellen met: 020-8932919. Of stuur het onderstaande formulier in.

KLIK HIER OM  JE AAN TE  MELDEN BIJ HET  KIA-PROGRAMMA