PsychoWerk (c) 2022 Alle rechten voorbehouden Wettelijke privacy statement | Algemene voorwaarden

Eén van de eerste vragen die aan mij worden gesteld is: ‘Doe je nog meer?’

Het antwoord is een eenvoudig ‘ja.’


Het werken in mijn eenmanszaak (heus, een vrijwillige keuze), heeft mij geleerd dat ik van vele markten thuis moet zijn. Van het ontwikkelen van cursusmateriaal tot aan het ontwerpen van posters en vlaggen. Van het maken van websites tot aan het bedenken en uitvoeren van creatieve concepten. Maar ook het geven van adviezen, het helpen aanpakken van functioneringsproblemen, het voeren van teamgesprekken, het organiseren van trainingen en het voeren van counselinggesprekken. En dan ben ik vast en zeker nog een aantal zaken vergeten.


Het zal je niet zijn ontgaan dat ik geen vastomlijnde diensten aanbied. De reden hiervoor is simpel: jouw vraag staat centraal en ik bekijk of en hoe ik je vraag kan beantwoorden. Of dat ik je een antwoord schuldig moet blijven.


Heb je een vraag en/of een opmerking, schroom dan vooral niet om deze aan mij voor te leggen. Ik zal hier zo spoedig mogelijk op reageren.  


In contact komen?

06-45355966

PsychoWerk

Oudegracht 290 OND

3511 NX Utrecht


info@psychowerk.nl

Een extraatje: handboek counseling. In sommige boeken over het werken met groepen wordt hiernaar verwezen. Klik hier om te lezen!