PsychoWerk (c) 2020 Alle rechten voorbehouden Wettelijke privacy statement | Algemene voorwaarden

Consulten

Eén of meerdere gesprekken om inzichten op te doen, goede raad te krijgen, je hart te luchten om hierna ook daadwerkelijk aan de slag te gaan. Een eerlijk gesprek waarin je niet wordt bedolven door zoetsappige metaforen en een kunstmatige wellevendheid. Een gesprek wat je aan het denken zet en hopelijk tot handelen aanzet, maar dat heb jij in de hand.  

Maak een afspraak, klik hier! Of bel naar: 06-45355966 voor meer informatie.

Werken met groepen

Bezoek de uitgebreide website over de Real Live-Games!Bezoek de uitvoerig website over het werken met groepen!Bekijk de galerie met producten eens!Bezoek ook eens de website van de Salon van Weleer!

Ga naar de website!

Ga naar de website!

Ga naar de website!

Ga naar de pagina!

Tot het werken met groepen wordt onder andere gerekend: teambuilding, teambegeleiding, teaminterventie, teamconsult, workshops & trainingen m.b.t. het werken met taakgerichte groepen en leiderschap, het uitvoeren van een teamscan, teamadvies en het verzorgen van lessen in het werken met groepen. Heb je een vraag en/of een probleem m.b.t. het functioneren van een taakgerichte groep of een team? Bel naar: 06-45355966 of stuur een e-mail naar: info@psychowerk.nl