PsychoWerk (c) 2022 Alle rechten voorbehouden Wettelijke privacy statement | Algemene voorwaarden

Real Live-Games

Er bestaan uiteenlopende vormen van infotainment, waarbij specifieke kennis als entertainment wordt gebracht. Amusement als een middel om kennisoverdracht aantrekkelijker en eenvoudiger te maken. Laat je niet misleiden door de term: amusement, omdat het geen synoniem is voor leuk of gezellig. Een horror slasherfilm is ook amusant of zoals je wilt: entertainment.


Zowel in mijn boeken, toneelstukken als de video’s tref je infotainment aan, bijvoorbeeld in de negendelige biografiereeks van Belle de Fleurdelis. Hier gaan fictie en historische feiten en gebeurtenissen hand in hand. Of in de zwarte komedie: ‘Leonardo’, waarin gevoelige onderwerpen als zelfdoding, homoseksualiteit, discriminatie en omgaan met de dood aan bod komen.  


Een geheel andere vorm van infotainment zijn de Real Live-Games, geschikt voor teams en uiteenlopende taakgerichte groepen. De kennis in de Real Live-Games heeft voornamelijk betrekking op teamwork, groepsdynamica, taakgericht groepswerk en leiderschap.


De door mij ontwikkelde Real Live-Games kun je samen met collega’s, vrienden en/of familieleden in de Salon van Weleer in Utrecht komen spelen. Je kunt meteen een keuze maken en boeken!

Salon van Weleer

De Salon van Weleer is een concept dat ik in 2015 heb bedacht om infotainmentdiensten aan te kunnen bieden. Stichting Gullie is de uitvoerende organisatie van de Salon van Weleer en al haar activiteiten.